Mazali issiq tuxum va pishloq sendvichlari nonushta uchun tezda tayyorlanishi mumkin. Bunday sendvichlar nonushta sifatida tayyorlanib, ular ochlik tuyg’usini qondiradi, bundan tashqari, ular bayram stolida ham xizmat qilishlari mumkin, chunki ular juda chiroyli ko’rinadi. Buni sinab ko’ring!
Tarkibi
Tuxum va pishloqli issiq sendvichlarni tayyorlash uchun sizga kerak bo’ladi: non – 3 bo`lak; tuxum – 2 dona; qattiq pishloq – 80 g; sarimsoq – 2-3 bo`lak; saryog ‘- 10 g; mayonez – 2-3 osh qoshiq; tabga ko`ra ko`katlar; tuz, qalampir.
Pishirish bosqichlari
Tuxumni qaynatib oling va ssovuting. So`ng pichoq bilan mayda bo’laklarga maydalang. Qattiq maydalangan pishloq qo’shing.
Ko’katlarni maydalang, mayda sarimsoqni maydalang.
Sarimsoq va o’tlarni pishloq va tuxumlarga qo’shing.
Tuz va qalampir tabga ko`ra sepib, mayonez bilan aralashtiring.
Non (yoki non) bo`lagini ozgina yumshatilgan sariyog ‘bilan yog’lang.
Tayyorlangan tuxum va pishloq massasini qalin qatlam bilan bir bo’lak sariyog ‘ bo’lagiga joylashtiring. Ularni pishirish qog’ozi – falga bilan qoplangan pishirish varag’iga joylashtiring.
Oldindan qizdirilgan pechga sendvichni 8-12 daqiqa davomida kichik oltin qobiq paydo bo’lguncha pishiring.
Tuxum va pishloqli mazali issiq sendvichlarni darhol stolga xizmat qiling!
Yoqimli ishtaha!